Hvem er vi?

Det Globale Bilhus har en central beliggenhed i Køge og har mere end 20 års erfaring i bilbranchen, og har en dynamisk bilforretning og værksted/skadecenter, hvor alle medarbejdere er erfarne fagmænd med en stor passion for biler.

Vi er forrest i forhold til kvalitet, kundetilfredshed og pris. For hos os er en bilhandel kun god når begge parter er tilfredse.

Vi sælger kun biler vi kan stå inde for.

Fordi vi har et overskueligt varelager, kender vi historikken på alle de biler vi sælger, så du kan have fuld tillid til at bilen er i orden.

Derfor har vi altid fuld garanti på vores biler medmindre bilen sælges engros. Sælges bilen engros sælges bilen uden garanti. Dette betyder ikke at det er en dårlig bil men blot at den ikke falder i vores sortiment. Vi står stadig inde for bilen selv om den er solgt engros og tilbyder derfor at du kan tage den med på eget værksted for gennem tjek af bilen inden køb.

Tillid er en mærkesag

Vi ønsker at opbygge langvarige relationer gennem dialog om dine behov, og sikre dig fuld tilfredshed.

Når du handler bil hos os, tager vi os tid til at lytte til dine behov, så vi kan rådgive dig, og sikre at du er tilfreds med handlen.

Omfattende klargøring

Hver eneste brugte bil vi sælger gennemgår en omfattende klargøring, så evt. kosmetiske skavanker efter de kilometer de har tilbagelagt, samt motor og styretøj gennemgås, så bilerne næsten præsenterer sig som den dag, de rullede af samlebåndet.

Professionelt og erfarent værksted og skadecenter

Vores værksted og skadecenter er eksperter i reparation og udbedring af bilskader. Så din bil er trygge hænder uanset hvad situation du skulle befinde dig i. Hvad enten det er et service, dækskift, lakskade, forsikringsskade eller almen reparation og udskiftning af sliddele på din brugte bil.

 

Kom forbi vores afdeling på Falkevej 28 i Køge og få en snak. Der er altid kaffe på kanden.

Det Globale Bilhus

Nyhed
VW

VW The Beetle

TSi 105 Life
VW The Beetle TSi 105 Life