Om os

Det Globale Bilhus har mere end 20 års erfaring i bilbranchen, og har startet en dynamisk bilforretning, hvor alle medarbejdere er erfarne fagmænd med en stor passion for biler.

Vi er forrest i forhold til kvalitet, kundetilfredshed og pris. For hos os er en bilhandel kun god når begge parter er tilfredse.

Hos Det Globale Bilhus finder du ikke en kæmpe flåde af flere hundrede brugte biler. Til gengæld løber vi hurtigere og længere end vores store kolleger i branchen, og kan derfor være knivskarpe på prisen, da vi ikke skal administrere et stort varelager.

Vi sælger kun biler vi kan stå inde for.

Fordi vi har et overskueligt varelager, kender vi historikken på alle de biler vi sælger, så du kan have fuld tillid til at bilen er i orden.

Tillid er en mærkesag

Vi ønsker at opbygge langvarige relationer gennem dialog om dine behov, og sikre dig fuld tilfredshed.

Når du handler bil hos os, tager vi os tid til at lytte til dine behov, så vi kan rådgive dig, og sikre at du er tilfreds med handlen.

Omfattende klargøring

Hver eneste brugte bil vi sælger gennemgår en omfattende klargøring, så evt. kosmetiske skavanker efter de kilometer de har tilbagelagt, samt motor og styretøj gennemgås, så bilerne næsten præsenterer sig som den dag, de rullede af samlebåndet.

Kom forbi Falkevej 28 i Køge og kig. Der er altid kaffe på kanden.

Det Globale Bilhus

Nyhed
Ford

Ford S-MAX

TDCi 150 Titanium aut. 7prs
Ford S-MAX TDCi 150 Titanium aut. 7prs